Antje Drijver Paviljoen

Contact

Waar kun je ons vinden?

Het Antje Drijver Paviljoen is gevestigd  op Julianaparklaan 1000 (in het Julianapark), te Utrecht. Het Antje Drijver Paviljoen is onder andere bereikbaar met de bus: lijn 3 richting Zuilen, uitstappen halte Sweder van Zuylenweg.

Grotere kaart weergeven

Het Paviljoen beschikt niet over een eigen telefoon(nummer). Vragen over vrijwilligerswerk, verhuurmogelijkheden en algemene zaken kun je stellen door onderaan deze pagina je gegevens in te vullen. Monique de Goeij, coördinator van het Antje Drijver Paviljoen zal dan contact met je opnemen.

Kijk ook nog even bij de veelgestelde vragen; misschien staat het antwoord op jouw vraag er al bij.

Openingstijden

Als de vlag uithangt, weet je dat het Antje Drijver Paviljoen is geopend. 
Het liefst zouden we alle dagen van het jaar de vlag uithangen, maar vanwege weersomstandigheden, vrijwilligersbezetting en parkopeningstijden, is dat helaas niet mogelijk.
Het Antje Drijver Paviljoen is geopend bij mooi weer. Wij streven ernaar om het Paviljoen elke woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag te openen.  De openingstijden die dan gelden zijn:
Woensdag: 12.00 – 17.00 uur
Vrijdag:       15.00 – 17.00 uur
Zaterdag:    11.00 – 17.00 uur
Zondag:      11.00 – 17.00 uur

In de schoolvakanties is het Antje Drijver Paviljoen vaker open. Bij activiteiten en evenementen kunnen openingstijden zijn verruimd. Bekijk de agenda om te zien wat er allemaal te doen is in het Antje Drijver Paviljoen. 

Het Antje Drijver Paviljoen is gevestigd in het Julianapark en kun je dus alleen bezoeken als het park open is. Het Julianapark opent en sluit op vaste tijden.

Openingstijden Julianapark

Zomertijd
26 maart tot en met 31 mei                  07.00 – 21.00 uur
1 juni tot en met 31 augustus               07.00 – 22.00 uur
1 september tot en met 29 oktober     07.00 – 21.00 uur

Wintertijd
30 oktober tot en met 25 maart          08.00 – 17.00 uur

Prijzen

De Stichting Zuilen en Vecht wil al haar activiteiten en haar locaties voor iedereen toegankelijk maken. Daarom schenken we koffie en thee tegen een zacht prijsje en verkopen we lekkers voor weinig.

Zo kan iedereen, ook de mensen met een smalle beurs, met ons meedoen. Met de opbrengsten van de verkoop van koffie, thee en lekkers en het verhuren van het Antje Drijver Paviljoen, kunnen wij de huur van het Paviljoen betalen. Het Paviljoen is eigendom van de gemeente Utrecht. Een groot deel van de inkomsten besteden we ook aan het organiseren van kinderactiviteiten. Zo brengt Sinterklaas elk jaar een bezoek aan het Antje Drijver Paviljoen en verstopt de paashaas altijd heerlijke chocolade-eieren.

Prijslijst eten & drinken Antje Drijver Paviljoen
Verhuurmogelijkheden Antje Drijver Paviljoen
Exposeren in het Antje Drijver Paviljoen

Meer weten? Iets te vragen of te melden?

Leuke ideeën, opmerkingen en tips zijn altijd welkom, dus stuur maar door! 
Vragen over het Antje Drijver Paviljoen kun je stellen door de onderstaande velden in te vullen. Hier kun je ook aangeven als je wilt worden teruggebeld of graag een afspraak wilt maken. Kijk ook nog even bij de veelgestelde vragen; misschien staat het antwoord op jouw vraag er al bij.

Stel je vraag

Geslacht: *
man vrouw 

Voornaam: *

Achternaam: *

E-mailadres: *

Onderwerp: *

Vraag/Opmerking: *

Terugbellen? *
 ja, vul dan je telefoonnummer in nee

Telefoonnummer

Tags

, , , , ,
print dit bericht • deel ook! >

sitemapproclaimerpartnerscolofon • © Stichting Zuilen en Vecht • Grafisch ontwerp: Janine Bruinooge • Webdevelopment: Carlien Laarman