Stichting Zuilen en Vecht

Antje Drijver Paviljoen sluit haar deuren

Vanaf 1 januari is de Stichting Zuilen en Vecht niet meer de beheerder van het Antje Drijver Paviljoen. De gemeente zoekt momenteel naar een opvolger.

Na 11 jaar actief te zijn geweest in het Antje Drijver Paviljoen, gaat de Stichting Zuilen en Vecht ruimte maken voor nieuwe initiatiefnemers. Vanaf 15 januari draagt de stichting het Paviljoen weer terug over aan de Utrechtse Vastgoed Ontwikkelingsorganisatie (UVO).

De afgelopen jaren zijn er heel veel festivals gefaciliteerd, duizenden paaseieren gezocht en gevonden, Koninginne- en Koningsdagen voorzien van hamburgers, koffie en thee, Behoorlijk wat poffertjes gebakken, Sinterklazen ontvangen en heel wat tenten opgezet en weer afgebroken.

Maar vooral was het Antje Drijver Paviljoen jullie huiskamer in het park, waar heel veel vrijwilligers koffie en thee hebben geschonken, tosti’s gebakken, snoepjes verkocht en de wc’s schoongehouden. Dit allemaal onder de bezielende leiding van Monique de Goeij, Zuilenaar van het jaar 2010.

De wc’s van het paviljoen zullen in de nabije toekomst openbare toiletten worden en de stichting hoopt dat er een opvolger is die de functie van het paviljoen wil voortzetten. Een huiskamer voor iedereen. De gemeente Utrecht onderzoekt momenteel deze mogelijkheid.

De Stichting Zuilen en Vecht blijft bestaan en gaat zich focussen op de Springertuin en blijvend meedenken over initiatieven die van de grond moeten komen, zoals het inmiddels zelfstandige Kerst in het Julianapark.

De stichting bedankt alle vrijwilligers die het Antje Drijver Paviljoen tot een begrip in de wijk hebben gemaakt en alle duizenden wijkgenoten die ons altijd hebben gesteund en gewaardeerd.

Tags

print dit bericht • deel ook! >

sitemapproclaimerpartnerscolofon • © Stichting Zuilen en Vecht • Grafisch ontwerp: Janine Bruinooge • Webdevelopment: Carlien Laarman