Hardlopen

Hardloopclinic

Logo Loopgroep JulianaparkMoe als je de trap opgelopen bent? Is een sprintje trekken om de bus te halen al te  uitputtend?  Of droom je ervan de marathon van New York te lopen, of de Utrechtse variant op tweede paasdag?

Voor wie?

Wat je (hardloop)wensen ook zijn, Marcel Uppelschoten biedt uitkomst. Deze sportieve Zuilenaar is een ervaren marathonloper en heeft een hardloopclinic ontwikkeld voor zowel beginners als gevorderden.

Wat leer je?

In de clinic leer je hoe je je conditie kunt verbeteren en uithoudingsvermogen kunt vergroten. De doelstelling van de clinic voor beginners is het hardlopen uitbouwen van 0 minuten naar 30 minuten aaneensluitend lopen. De doelstelling van de clinic voor gevorderden is het hardlopen uitbouwen van 30 minuten naar 60 minuten aaneensluitend lopen. Je krijgt ook informatie over het voorkomen en behandelen van sportblessures. Tips en trucs over wat goede voeding is voor hardlopers, ontvang je ook.

De clinics worden gegeven door ervaren hardlopers en instructeurs. Het Antje Drijver Paviljoen is onze uitvalbasis. Hier kun je je spullen (sleutels, telefoon e.d.) veilig achterlaten. Na afloop van de training is het Paviljoen de plek om even rustig bij te komen en na te praten met de andere deelnemers. Want behalve het krijgen van een betere conditie, draait het in de clinics vooral om het samen sporten. Oftewel: met je buurtgenoten lekker actief zijn.

Er is twee keer per jaar een clinic: in het voorjaar en in het najaar. In de activiteitenagenda kun je zien wanneer de volgende clinic wordt gegeven. De clinic bestaat uit zes trainingen en kost €25,-. Meld je aan!

Meer weten?

Bij Marcel Uppelschoten kun je terecht voor informatie over de hardloopclinics en andere sportactiviteiten in het Julianapark en het Antje Drijver Paviljoen.
Kijk ook nog even bij de veelgestelde vragen; misschien staat het antwoord op jouw vraag er al bij. Of lees dit blog.

Tags

, , , , , ,
print dit bericht • deel ook! >

sitemapproclaimerpartnerscolofon • © Stichting Zuilen en Vecht • Grafisch ontwerp: Janine Bruinooge • Webdevelopment: Carlien Laarman