Help mee

Help mee

Word vrijwilliger, donateur of sponsor!

Je inzetten als vrijwilliger voor de Stichting Zuilen en Vecht betekent samenwerken met buurt- en stadgenoten voor (jouw) Zuilen. Voor alle vrijwilligersfuncties en -taken geldt: je doet ’t nooit alleen en je doet wat je kunt en wilt doen. Eens per jaar organiseert de Stichting een exclusief feest voor vrijwilligers van het Antje Drijver Paviljoen en reikt de Stichting de Gouden Peer uit.

Zonder de inzet van vele vrijwilligers kan de Stichting Zuilen en Vecht geen buurtactiviteiten organiseren. De Stichting is dan ook altijd opzoek naar buurt- en stadsgenoten die zich willen inzetten voor Zuilen. Meehelpen om Zuilen nog mooier, leuker en socialer te maken, kan op allerlei manieren. Help ook mee!
Je aanmelden als vrijwilliger is eenvoudig: laat onderaan de pagina je gegevens achter en wij nemen contact met je op. Tot snel!

Help mee in het Antje Drijver Paviljoen

Wij proberen het Antje Drijver Paviljoen zo vaak mogelijk open te laten zijn. Hiervoor hebben wij een flink aantal gastvrouwen en –heren nodig: vrijwilligers die het leuk vinden om zich in te zetten voor het park en de wijk Zuilen.
Word jij onze nieuwe gastvrouw of –heer?
Meer weten? Aanmelden? Lees verder …

Help mee in De Springertuin

De Stichting Zuilen en Vecht zet zich al jaren in voor het behoud, onderhoud en ontwikkeling van de Springertuin. De Springertuin is een buurttuin en bestaat uit een grote moestuin, een siertuin en een zogenaamd landschappelijk deel. Iedereen is welkom om van dit stukje historisch groen in Zuilen te genieten!
Word jij onze nieuwe Springertuinvrouw of –man?
Meer weten? Aanmelden? Lees verder…

Donateurs

Je kunt de Stichting Zuilen en Vecht ondersteunen door donateur te worden van de Springertuin. Al met een klein bedrag help je mee aan het onderhouden van de Springertuin. Meer weten? Lees verder…

Sponsors

Het onderhouden van een grote historische tuin en het runnen van een paviljoen, kost het nodige. Zo zouden we voor De Springertuin graag een poortgebouw willen waar vrijwilligers het gereedschap (harken, schoffels, kruiwagens, de grasmaaier en nog veel meer…) kunnen opbergen.

Als je een idee hebt hoe jij (en je bedrijf) bij onze activiteiten kunt ondersteunen, dan horen we dat graag. Leuk!

Meld je aan!

* = verplicht

Geslacht: *
 Man Vrouw

Geboortedatum: *
//

Voornaam: *

Achternaam: *

Straatnaam en huisnummer:

Woonplaats: *

Telefoonnummer: *

E-mailadres: *

Help mee met: *

In bezit van EHBO-diploma: *
 Ja Nee

Voorkeursdag of dagen: *

Voorkeurstijdstip: *

Vraag/Opmerking:

Hoe heb je gehoord over vrijwilligerswerk voor De Stichting Zuilen en Vecht?

Tags

, , , , , , , ,
print dit bericht • deel ook! >

sitemapproclaimerpartnerscolofon • © Stichting Zuilen en Vecht • Grafisch ontwerp: Janine Bruinooge • Webdevelopment: Carlien Laarman