Stichting Zuilen en Vecht

Tuincommissie opgericht

Met het vertrek van tuinbaas Walter was er behoefte aan een duidelijk plan voor de tuin en een heldere organisatiestructuur. Vijf vrijwilligers hebben 14 mei met instemming van het bestuur een tuincommissie opgericht die de tuin zal beheren en de inzet van de vrijwilligers zal coördineren. De vijf vrijwilligers zijn Thomas van der Linden, Frits Schreuder, Janine Bruinooge, Elisabeth de Nes en Lenneke Berkhout.

Op de website vind je binnenkort meer informatie over de tuincommissie en haar plannen. De commissie wil graag alle ruimte bieden aan initiatieven van de vrijwilligers en donateurs, dus aarzel niet om ideeën naar voren te brengen. Via de website kun je de tuincommissie mailen. Je kunt natuurlijk ook zaterdagmiddag 2 juni langskomen tijdens de tuinweekenddag.

Tags

, , ,
print dit bericht • deel ook! >

sitemapproclaimerpartnerscolofon • © Stichting Zuilen en Vecht • Grafisch ontwerp: Janine Bruinooge • Webdevelopment: Carlien Laarman