Stichting Zuilen en Vecht

Geslaagde tuinweekenddag

Zaterdag 11 augustus hebben we weer hard gewerkt in de tuin. Het resultaat mag er zijn. Kruiwagens vol onkruid zijn van de bedden naar de composthoop verhuisd. De groenten krijgen nu weer lucht en de romantische tuin nodigt weer uit tot romantiek. De amandelboom (in de romantische tuin) is gesnoeid. Verder is de schuur opgeruimd. Aan het eind van de middag hebben we sperziebonen geplukt en aardappelen gerooid om thuis van te genieten.
De bonen en aardappelen zijn nog lang niet op. Dus kom op de volgende tuinweekenddag, zondag 9 september, 13.00 uur, (weer) een handje helpen en vergeet niet een tasje mee te nemen voor de oogst.

 

 

  

Tags

,
print dit bericht • deel ook! >

sitemapproclaimerpartnerscolofon • © Stichting Zuilen en Vecht • Grafisch ontwerp: Janine Bruinooge • Webdevelopment: Carlien Laarman