Springertuin

Activiteiten

Wat staat er op de planning?

Vrijwilligers aan het werk in de SpringertuinZoals elke tuin, bloeit en groeit de Springertuin het hele jaar door. Elk seizoen heeft zijn eigen geur en kleur en alle verschillende delen van de tuin doorlopen de seizoenen op een andere manier.

Zo is de moestuin van de Springertuin op zijn mooist in het voorjaar en de zomer. Dan is het zaaien en oogsten geblazen. In die periode werken er elke week vrijwilligers in de tuin. Ook organiseren we dan regelmatig een tuinweekenddag. Zin om mee te doen?  In de agenda hier beneden op de pagina kun je zien  wanneer er wordt gewerkt in de tuin. Klik op een van de activiteiten en meld je aan!
Of volg ons via Twitter en Facebook. Tot snel!

Springerdagen

Vrijwillger en bezoekers tijdens de Springerdagen 2011Jaarlijks organiseert de Stichting Zuilen en  Vecht een open tuindag – De Springerdagen – om de Springertuin te promoten. De eerste editie van De Springerdagen vond plaats op 1 oktober 2011 en was een groot succes. Editie nummer twee vond plaats op zondag 7 oktober 2012.

Zin om deze tuindag weer tot een succes te maken? Meld je dan aan!

Doe ook mee!

Tags

, , , , , ,
print dit bericht • deel ook! >

sitemapproclaimerpartnerscolofon • © Stichting Zuilen en Vecht • Grafisch ontwerp: Janine Bruinooge • Webdevelopment: Carlien Laarman