Springertuin

Bestellen

De Stichting Zuilen en Vecht heeft enige tijd twee boomgaarden beheerd: de boomgaard bij Fort Vechten en de boomgaard in Leidsche Rijn (Castellum Hoge Woerd).
Van het fruit uit deze boomgaarden heeft de Stichting heerlijk Vechtensap en –cider gemaakt.

Op dit moment kun je het Vechtensap kopen in de volgende winkels:
Groenteboer Gümüs
in winkelcentrum Rokade
Het Antje Drijver Paviljoen in het Julianapark

De onderstaande horecazaken schenken ons heerlijke Vechtensap:

Lekkers bestellen?

Het is op dit moment niet zeker of de Stichting komend najaar weer appels en peren mag en kan plukken in de boomgaard bij Fort Vechten. Of er verse aanvoer van het Vechtensap zal zijn in het najaar van 2012, is daardoor onzeker.

De Stichting wil in de toekomst graag horecazaken in de buurt groente en kruiden uit de tuin leveren. We dromen ook van een winkeltje in de tuin waar buurtbewoners producten uit de Springertuin kunnen kopen. Voordat het zover is, moet eerst het onderhouden van de tuin goed zijn geregeld. De opbrengst van de tuin wordt momenteel verdeeld onder de vaste vrijwilligers en donateurs.

Recepten

Met name in het voorjaar en de zomer staat de Springertuin vol met heerlijke groente en kruiden. Wat kun je met al dat lekkers? We hebben enkele tips en recepten verzameld.
Heb je zelf een lekker recept, laat het ons dan weten!

Tags

, , , , ,
print dit bericht • deel ook! >

sitemapproclaimerpartnerscolofon • © Stichting Zuilen en Vecht • Grafisch ontwerp: Janine Bruinooge • Webdevelopment: Carlien Laarman