Springertuin

Contact

De Springertuin is gelegen aan de Burgemeester Norbruislaan 17-21 en is onder andere bereikbaar met de bus: lijn 3, richting Zuilen en vervolgens uitstappen bij Sporthal Zuilen.


Grotere kaart weergeven

De Springertuin beschikt niet over een eigen telefoon(nummer). Vragen over vrijwilligerswerk en het bestellen van producten, kun je stellen door onderaan deze pagina je gegevens in te vullen. Een van de coördinatoren de Springertuin zal dan contact met je opnemen.

Kijk ook nog even bij de veelgestelde vragen; misschien staat het antwoord op jouw vraag er al bij.

Openingstijden

De Springertuin bestaat grofweg uit drie delen: een moestuin, een siertuin (bloementuin) en een landschappelijk deel. De siertuin en het landschappelijk deel kun je alle dagen van het jaar bezoeken. De moestuin is toegankelijk als vrijwilligers in de tuin aan het werk zijn. Wanneer dat is, kun je lezen in de agenda.

Huisregels

De Springertuin is een openbare tuin. Je bent dus van harte welkom om van dit Zuilens stukje groen (mee) te genieten. Om de tuin voor iedereen mooi en toegankelijk te houden, is het belangrijk dat je je rommel in de prullenbak gooit en de poep van je trouwe viervoeter opruimt. Hartelijk dank!

Meer weten? Iets te vragen of te melden?

Leuke ideeën, opmerkingen en tips zijn altijd welkom, dus stuur maar door!
Vragen over de Springertuin kun je stellen door onderstaande velden in te vullen. Hier kun je ook aangeven als je wilt worden teruggebeld of graag een afspraak wilt maken.
Kijk ook nog even bij de veelgestelde vragen; misschien staat het antwoord op jouw vraag er al bij.

Stel je vraag?

Geslacht: *
man vrouw 

Voornaam: *

Achternaam: *

E-mailadres: *

Onderwerp: *

Vraag/Opmerking: *

Terugbellen? *
 ja, vul dan je telefoonnummer in nee

Telefoonnummer

Tags

, , , , , , , ,
print dit bericht • deel ook! >

sitemapproclaimerpartnerscolofon • © Stichting Zuilen en Vecht • Grafisch ontwerp: Janine Bruinooge • Webdevelopment: Carlien Laarman