Stichting Zuilen en Vecht

Activiteiten

Wat kun je allemaal doen?

Op verschillende manieren probeert de Stichting Zuilen en Vecht de sociale samenhang in de wijk Zuilen te versterken en de eigen verantwoordelijkheid en het eigen initiatief van buurtbewoners te stimuleren.

Springertuin

springertuin zonder lettersEen bijzonder stuk historisch groen in Zuilen: samen met vrijwilligers en donateurs heeft de Stichting Zuilen en Vecht de Springertuin kunnen behouden voor de buurt. Inmiddels is de historische moes- en siertuin helemaal gerestaureerd naar oorspronkelijk ontwerp en weer volledig in gebruik.
Meer weten? Lees verder…

De Cantina, bij de atletiekbaan Overvecht

cantina zonder lettersZuilen houdt niet op bij de Vecht. Officieel wel, maar onze stichting kijkt verder dan haar neus lang is. Op steenworp afstand liggen de atletiekbanen. En doordat wij met Marvel Uppelschoten onze succesvolle hardloopclinics tot een succes hebben weten te maken, gaat de stichting vanaf dit jaar (2015) de Cantina bij de atletiekbaan beheren.

Ook daar wordt het gezellig. Meehelpen mag altijd.

Tags

, , , , , , ,
print dit bericht • deel ook! >

sitemapproclaimerpartnerscolofon • © Stichting Zuilen en Vecht • Grafisch ontwerp: Janine Bruinooge • Webdevelopment: Carlien Laarman