Stichting Zuilen en Vecht

Activiteiten

Wat kun je allemaal doen?

Op verschillende manieren probeert de Stichting Zuilen en Vecht de sociale samenhang in de wijk Zuilen te versterken en de eigen verantwoordelijkheid en het eigen initiatief van buurtbewoners te stimuleren.

Activiteitenagenda

Zaaien en meehelpen in de Springertuin, gastvrouw zijn in het Antje Drijver Paviljoen: alle activiteiten die de Stichting Zuilen en Vecht organiseert, vind je terug in de agenda. Meedoen is makkelijk; kwestie van klikken en je naam invullen. Tot snel!

Antje Drijver Paviljoen

Antje Drijver Paviljoen in het JulianaparkDe Stichting Zuilen en Vecht beheert het glazen Paviljoen in het Julianapark. Het Paviljoen – dat ook wel bekend staat als de ‘huiskamer’ van het Julianapark – is  een ontmoetingsplaats  met vrijwilligers als gastvrouwen en –heren. Iedereen is welkom, voor een praatje en een lekkere kop koffie of thee.
Meer weten? Lees verder…

Springertuin

Moestuin de SpringertuinEen bijzonder stuk historisch groen in Zuilen: samen met vrijwilligers en donateurs heeft de Stichting Zuilen en Vecht de Springertuin kunnen behouden voor de buurt. Inmiddels is de historische moes- en siertuin helemaal gerestaureerd naar oorspronkelijk ontwerp en weer volledig in gebruik.
Meer weten? Lees verder…

Toekomstplannen

Zuilen kan altijd nog mooier, socialer en leuker. De Stichting is dan ook altijd bezig met het organiseren van nieuwe activiteiten. Goede ideeën om Zuilen mooier te maken, zijn dan ook altijd welkom: stuur maar door.

Tags

, , , , , , ,
print dit bericht • deel ook! >

sitemapproclaimerpartnerscolofon • © Stichting Zuilen en Vecht • Grafisch ontwerp: Janine Bruinooge • Webdevelopment: Carlien Laarman