Stichting Zuilen en Vecht

Activiteiten

Wat kun je allemaal doen?

Op verschillende manieren probeert de Stichting Zuilen en Vecht de sociale samenhang in de wijk Zuilen te versterken en de eigen verantwoordelijkheid en het eigen initiatief van buurtbewoners te stimuleren.

Activiteitenagenda

Geef je op om mee te doen. Er gebeurt van alles in Zuilen. Het jaarlijkse Zuilens Festival is de gelegenheid om op incidentele basis je organisatietalent uit te leven. Zaaien en meehelpen in de Springertuin, gastvrouw zijn in het Antje Drijver Paviljoen: alle activiteiten die de Stichting Zuilen en Vecht organiseert, vind je terug in de agenda. Meedoen is makkelijk; kwestie van klikken en je naam invullen. Tot snel!

Jaarlijkse Evenementen

zuilens festival SZeV 2015 zonder letterIn de zomer organiseert de stichting in samenwerking met de Nieuwe Philharmonie het Zuilens Festival. Dat festiavl in het park staat garant voor prachtige muziek voor jong en oud. Meelpen mag altijd.In de winter is er de bijzondere kerstviering in het Julianapark. Een bijzonder doe-theater, waarbij het beroemde verhaal op vrolijke, maar ook ontroerende wijze uit de doeken wordt gedaan.

Antje Drijver Paviljoen

adp zonder lettersDe Stichting Zuilen en Vecht beheert het glazen Paviljoen in het Julianapark. Het Paviljoen – dat ook wel bekend staat als de ‘huiskamer’ van het Julianapark – is  een ontmoetingsplaats  met vrijwilligers als gastvrouwen en –heren. Iedereen is welkom, voor een praatje en een lekkere kop koffie of thee.
Meer weten? Lees verder…

Springertuin

springertuin zonder lettersEen bijzonder stuk historisch groen in Zuilen: samen met vrijwilligers en donateurs heeft de Stichting Zuilen en Vecht de Springertuin kunnen behouden voor de buurt. Inmiddels is de historische moes- en siertuin helemaal gerestaureerd naar oorspronkelijk ontwerp en weer volledig in gebruik.
Meer weten? Lees verder…

De Cantina, bij de atletiekbaan Overvecht

cantina zonder lettersZuilen houdt niet op bij de Vecht. Officieel wel, maar onze stichting kijkt verder dan haar neus lang is. Op steenworp afstand liggen de atletiekbanen. En doordat wij met Marvel Uppelschoten onze succesvolle hardloopclinics tot een succes hebben weten te maken, gaat de stichting vanaf dit jaar (2015) de Cantina bij de atletiekbaan beheren.

Ook daar wordt het gezellig. Meehelpen mag altijd.

Toekomstplannen

Zuilen kan altijd nog mooier, socialer en leuker. De Stichting is dan ook altijd bezig met het organiseren van nieuwe activiteiten. Goede ideeën om Zuilen mooier te maken, zijn dan ook altijd welkom: stuur maar door.

Tags

, , , , , , ,
print dit bericht • deel ook! >

sitemapproclaimerpartnerscolofon • © Stichting Zuilen en Vecht • Grafisch ontwerp: Janine Bruinooge • Webdevelopment: Carlien Laarman