Help mee

word donateur van de Springertuin

Het onderhouden van een grote historische tuin zoals de Springertuin, kost het nodige. Naast enkele subsidies en de inkomsten uit de verkoop van Springertuinproducten, is de Stichting Zuilen en Vecht afhankelijk van donaties om de Springertuin te kunnen onderhouden. Al met een klein bedrag kun je meehelpen. Jouw donatie gebruiken we onder andere om zaaigoed en gereedschap te kopen.

Het bankrekeningnummer van de Stichting Zuilen en Vecht is NL87RABO 0369 2146 33. Vermeld bij je donatie: donatie springertuin en mail ons op info@zuilenenvecht.nl, zodat wij je kunnen bedanken.

Word jij onze Springertuinvriend?

Je kunt op verschillende manieren helpen de Springertuin mooi(er) te maken. Een eenmalige donatie of een jaarlijkse donatie? Kies de manier die het beste bij jou past. Je bent altijd van harte welkom om de tuin te komen bewonderen. Als we een goede oogst hebben van het een of ander, ontvang je een uitnodiging om mee te komen genieten.

Wil je liever meehelpen door mee te tuinieren, dan kan dat natuurlijk ook! Enthousiaste tuinmannen en –vrouwen kunnen we nooit genoeg hebben. Meld je snel aan als vrijwilliger.

* = verplicht

Geslacht: *
man vrouw 

Voornaam: *

Achternaam: *

Straatnaam en huisnummer:

Woonplaats: *

Telefoonnummer: *

E-mailadres: *

Ik steun de Stichting Zuilen en Vecht met:

Dit is een: *
 Eenmalige donatie/gift Jaarlijkse donatie

Vraag/Opmerking:

Word jij onze nieuwe sponsor?

Het onderhouden van een grote historische tuin en het runnen van een paviljoen, kost het nodige. Zo zouden we voor De Springertuin graag een poortgebouw willen waar vrijwilligers het gereedschap (harken, schoffels, kruiwagens, de grasmaaier en nog veel meer…) kunnen opbergen.

Als je een idee hebt hoe jij (en je bedrijf) bij onze activiteiten kunt ondersteunen, dan horen we dat graag. Leuk!

Tags

, ,
print dit bericht • deel ook! >

sitemapproclaimerpartnerscolofon • © Stichting Zuilen en Vecht • Grafisch ontwerp: Janine Bruinooge • Webdevelopment: Carlien Laarman